Gerrard ser frem til EM-kvaliken

Steven Gerrard innrømmer at England-spillerne føler presset nå som EM-kvalifseringen starter, men gleder seg likevel til kampen mot Bulgaria på Wembley i morgen kveld.

Mange av spillerne som var med i VM-sluttspillet for England er uaktuelle til morgendagens kamp. På mange måter er dette en ny start for Fabio Capellos England. Gerrard er spent på hvordan de mange nye fjesene vil prestere mot Bulgaria i morgen og borte mot Sveits kommende tirsdag.

- Spillerne og manageren er inneforstått med at vi er under press etter å ha underprestert i VM, så det vil være til stor hjelp for oss om vi presterer bra i morgen og kan ta med oss selvtillit fra den kampen til møtet med Sveits på tirsdag, uttaler Gerrard til ESPN Soccernet.

- Det er veldig viktig at vi setter skapet på plass i den første kampen. En positiv kamp med seier vil utvilsomt hjelpe, legger han til.

30-åringen ser gjerne at han får spille i en mer offensiv rolle for England, enn han har fått for klubb- og landslag så langt denne sesongen.

- Jeg liker å spille i en offensiv midtbaneposisjon, og mulighetene det bringer med seg, avslutter han.