Gerrard snart tilbake i full trening

Echo melder at Steven Gerrards strekkskade har blitt leget raskere enn først antatt, og lagkapteinen vil trolig være tilbake i full trening etter helgen. Rehabiliteringen til Torres går som planlagt.

Steven Gerrard har stått over kampene mot Stoke og Tottenham etter at han pådro seg en strekk i baksiden av låret i FA-cupomkampen mot Reading. De første prognosene bar bud om to uker på sidelinjen for scouseren, men skaden har altså blitt leget raskere enn først antatt.

Liverpools medisinske stab vil fortsette å følge Gerrards utvikling med argusøyne, men om den gode trenden forsetter vil midtbanespilleren være tilbake på treningsfeltet like over helgen.

Liverpool spiller som kjent mot Wolverhampton på tirsdag, og Gerrard uttalte i går at han håpet å spille den kampen. Liverpool Echo tror imidlertid det er lite sannsynlig. Lokalavisen anser kampen mot Bolton neste lørdag som en mer sannsynlig comebackdato for lagets kaptein.

Fernando Torres sin rehabilitering går også meget bra. Spissen ble som kjent operert for en meniskskade i etterkant av omkampen mot Reading, og ligger an til å være tilbake på banen i løpet av de seks ukene som ble stipulert.

- Kneet til Torres er bra nå. Fernando har vært til legen, og det går bedre enn de hadde forventet, men det vil fortsatt gå 5-6 uker før han kan spille igjen. Hvorfor han ikke opererte lysken samtidig? Fordi legen sa at han ikke trenger noen lyskeoperasjon, uttaler manager Rafael Benitez til Echo.