Gerrard takker Liverpool

Steven Gerrard takker i dag Liverpool for å ha hjulpet han til å bli England-kaptein. Håper å lede et suksessfullt England. Dirk Kuyt sin agent sier spilleren kun konsentrerer seg om VM - ikke ryktene om overgang til Inter.

Steven Gerrard spiller i kveld sin landskamp nummer 81, og vil i mesterskapet i Sør-Afrika lede England som landets kaptein. Nå takker han Lievrpool for at han har blitt den spilleren han har blitt.

- Den er en stor ære å være England-kaptein i VM, og selvfølgelig gir det deg en tilfredstillelse. Alt jeg kan gjøre er å takke alle i Liverpool som har hjulpet meg å komme hit. Alle fra trenerne til supporterne som alltid har støttet meg. Rollene de har spilt vil aldri bli glemt. Jeg har vært heldig nok til å spille om de største troféene, og har vært heldig nok til å ha mye suksess med Liverpool. Nå er jeg bestemt på å bli med i denne turneringen til slutten, sier Gerrard til Liverpool Daily Post.

- Om noen år, så ønsker jeg å se tilbake til Sør-Afrikamesterskapet og si at jeg virkelig nøt det, og var en del og ledet et suksessfullt England-lag. Jeg er oppmerksom på all støtten vi har hjemme, og jeg har aldri glem hvor jeg er fra. Jeg ville elsket å komme hjem om noen uker for å dele minnene mine med alle, avslutter Gerrard.

Kuyt konsentrerer seg om VM
Dirk Kuyt har sammen med Glen Johnson og Javier Mascherano blitt kraftig linket til Rafa Benítez sin nye klubb Inter. Benítez sine mest betrodde menn skal, dersom man tror på tabloidene, være interessert i en overgang til Milano - men Kuyts agent sier at klienten hans nå konsentrerer seg om VM.

- Det er kun rykter. Vi vet ingenting om et slikt tilbud. Dirk konsentrerer seg for tiden kun om VM. Han hadde et utmerket forhold til Benítez, men vi kommenterer nå kun spekulasjoner, fordi ingenting konkret ligger på bordet. Når og dersom et tilbud kommer, vil vi se. Dirk er lykkelig i Liverpool, og har kontrakt med klubben til 2012. Om han vil følge Benítez? Alt er mulig, men for øyeblikket finnes det intet tilbud, sier agent Rob Jansen i følge Richard Buxton i ClickLiverpool.com.