Gerrard tar på seg skyld for poengtapet

Steven Gerrard mener han er å bebreide for at Liverpool ikke tok tre poeng mot Wigan. Først lyktes han ikke med et veggspill i forkant av Wigans mål. Deretter kunne han avgjort kampen, men skjøt i tverrligger. Ellers fornøyd med formen sin.

Steven Gerrard var kanskje Liverpools beste mot Wigan i går, men kapteinen tar likevel på seg mye av skylden for at de røde ikke reiste hjem med alle poengene.

Steven Gerrard forsøkte å spille vegg med Paul Konchesky, men pasningen ble brutt. Wigan kunne kontre og så utligne. I sluttminuttene ble Gerrard spilte nydelig gjennom av Maxi Rodriguez, men avslutningen traff undersiden av tverrliggeren.
- Jeg forsøkte å spille vegg. Hvis det hadde lyktes, ville det ha vært et bra trekk. Du forventer ikke at det skal føre til et mål. Men når det gjør det, må du ta ansvar, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Da jeg kom gjennom på mål, traff jeg kanskje for bra med skuddet. Jeg burde imidlertid ha scoret, jeg forventet det.

- Ettersom vi ikke tok samtlige poeng, bør kanskje folk rette fingeren mot meg.

Til tross for poengtap står Liverpool uten tap på de fem seneste kampene.
- Kanskje opptredenen vår led grunnet energien og intensiteten vi la ned mot Chelsea. Du kan ofte se det skje når du spiller en kamp 72 timer etter en storkamp.

- Bortsett fra det er jeg fornøyd med formen min. Etter en fantastisk seier mot Chelsea og etter å ha ledet 1-0 forstår vi selvsagt hvorfor folk vil være litt skuffet.

- Men vi beholdt rekken av ubeseirede kamper, Fernando scoret enda et mål og det er mer positivt.

- Det kommer til å bli vanskelig mot Stoke, men vi skal stå opp og kjempe og holde sammen. Hvis vi kan vinne, vil det være et utmerket resultat. Vi skal bli klare for det.