Gerrard ute mot Newcastle

Roy Hodgson bekrefter i dag at Steven Gerrard ikke er aktuell til kampen mot Newcastle, men håper han og kanskje Daniel Agger kan bli klar til møtet med Fulham. Fernando Torres tilbake.

Liverpools manager sa på dagens pressekonferanse at det aldri var realistisk at Steven Gerrard skulle bli klar til lørdagens kamp mot Newcastle. Det er imidlertid realistisk at kapteinen blir friskmeldt til neste ligakamp mot Fulham, og kanskje kan Daniel Agger også være aktuell til den kampen. Fernando Torres vil som ventet være tilbake mot Newcastle, etter at barnefødsel hindret ham i å spille mot Aston Villa.

- Vi er fornøyd med hans utvikling, men Newcastle var bare ikke en realistisk målsetting, forklarte Hodgson på Melwood i dag, etter forskjellige meldinger fra pressen om helsetilstanden til Gerrard. – Han er absolutt i rute i forhold til hva vi forventet.

- Fernando var borte en kamp av den naturlige årsak av at hans kone startet fødselen rett før vi skulle begynne å spille. Han er helt klar til spill.

- Daniel Agger er mye bedre or arbeider veldig hardt. Han presser virkelig seg selv og har vist en førsteklasses innstilling. Vi har kampen mot Fulham som et mål for ham. Det medisinske apparatet forteller meg at det er for tidlig, men jeg har snakket med ham og vi er enig om at Fulham ikke er utelukket. Vi arbeider mot det.