Get med Premier League-avtale

Get bekrefter at de har kommet til enighet med TV2 om en distribusjonsavtale for TV2s Premier League-kanaler. Abonnementspris kr 199 pr måned. OPPDATERT.

Get bekrefter at de har inngått en avtale med TV2 om å distribuere Premier League de neste tre årene. Det innebærer at TV2s Premier League-sendinger vil være tilgjengelig for Gets kunder i god tid før sesongstart 14. august. Get har nå tilgang til alle de største ligaene og mesterskapene.

- Vi kan tilby våre 400.000 kunder Premier League til samme pris som før, sier en fornøyd administrerende direktør Gunnar Evensen i Get til Kampanje.

Get og TV2 har i tillegg inngått en avtale om distribusjon av TV2 HD, og kanalen vil inngå i grunntilbudet til alle Get-kunder med en HD-Get Box.

- Get har tradisjon for å tilby alle de store fotballigaene og mesterskapene, og vi har mange fotballtilhengere blant våre kunder. Premier League er en svært attraktiv liga, og våre fotballinteresserte kunder kan nå gå sommeren trygt i møte med forvissning om at de engelske storkampene leveres gjennom Get-boksen også de neste tre årene, sier Evensen.

Prisen for TV2 Premier League HD (tre kanaler) hos Get vil være 199 kroner per måned. For kunder som ønsker TV2 Sport i tillegg er samlet pris 299 kroner i måneden.

- Vår ambisjon er å gjøre Premier League tilgjengelig for hele det norske publikum. Vi vet at Get har mange fotballfans, og gjennom denne avtalen når TV2 ut til enda flere tilhengere av Premier League, sier TV2-sjef Alf Hildrum.

TV2 oppretter tre nye kanaler eksklusivt for Premier League. Hovedkanalen TV2 Premier League HD vil sende 24 timer i døgnet. Sendingene vil bestå av direktesendte kamper, engelskproduserte programmer og egenprodusert materiale fra TV2-sporten. I tillegg opprettes ytterligere to kanaler, TV2 Premier League HD2 og TV2 Premier League HD3, som vil være rene eventkanaler som sender direktesendte kamper.

TV2 Premier League HD skal også distribueres av RiksTV og Altibox, men  TV2 har fortsatt ikke klart å lande en avtale med Telenor og Canal Digital.

Kilde: kampanje.com

Etter det Liverpool.no har fått opplyst er 199 kr pr måned maksprisen TV2 har satt for Premier League-produktet alene.