Glad motstander

Hos Rabotnicki og Mika stod stemningen i taket etter dagens trekning i Europa League, da vinneren vil få en sjelden sjanse til å spille mot en storhet som Liverpool.

Rabotnicki er høyest seedet og nok fortsatt favoritt etter å ha slått Mika med 1-0 hjemme, før laget fra Makedonia tar turen østover til Armenia. Makedonia ligger rett nord for Hellas, mens Armenia og Jerevan ligger nordøst for Tyrkia.

Liverpool og Roy Hodgson vil neppe ha vært særlig begeistret over å stå foran en lang reise mot lite kjent motstand, men sør i Europa er man henrykt over muligheten til å få de røde fra Anfield på besøk.

- Jeg ønsket at vi skulle få Liverpool, mitt favorittlag siden jeg var en gutt. Dagens trekning var en drøm som gikk i oppfyllelse, sier assistenttrener Tuz Zefik hos Rabotnicki til uefa.com.

- Realistisk sett, er sjansene for å slå Liverpool minimale. Vi er likevel mer enn glade for å kunne vite at dersom vi slår Mika vil vi ta i mot en av de beste klubbene som noen gang har spilt i Makedonia.

Sportsdirektør Armen Petikyan var ikke mindre fornøyd, hos Mika: - Hvis vi skulle greie å komme forbi våre motstandere fra Makedonia vil det bli fotballfest i Armenia. Det å få et slikt lag på besøk vil bli en opplevelse uansett hva resultatet måtte bli, og vi må i så fall bare prøve å vokse med oppgaven.