Glade målscorere

Steven Gerrard og Javier Mascherano er glade for å være klare for 1/8-finalen i Europa League, etter at Unirea Urziceni ble slått 3-1 i kveld, og 4-1 sammenlagt. Gerrard roser lagkameratene.

Lagkapteinen var godt fornøyd med måten de røde slo tilbake på, etter å ha blitt liggende under etter knappe tjue minutters spill.

- Vi visste før kampen at dette ville bli tøft. Unirea er ikke noe dårlig lag, og spilleforholdene var horrible der ute. Det var vanskelig både å løpe og stoppe, og guttene skal ha kreditt for innsatsen, uttalte Gerrard til pressen etter kampslutt.

- Vi ble liggende under, men viste karakterstyrke da vi kom tilbake takket være et fantastisk skudd av Javier. Når han først scorer, skjer det som regel på langskudd. Det var et fantastisk treff, som i alle fall jeg ville ha vært stolt av.

Gerrard gjorde selv kampens siste mål. En scoring som gjorde at han passerte Alan Shearer, og nå er den britiske spilleren som har scoret flest mål i Europa for engelske klubber. Gerrard har 33 scoringer i europacupene totalt.

- Det er veldig smigrende. Noen av scoringene mine har dog kommet mot lett motstand, så jeg vet ikke om det er fair at jeg troner over Alan Shearer på listen. Men å bli nevnt i samme åndedrag som en slik stor spiller er noe som gleder meg, sier 29-åringen.

Gerrard ser nå frem til videre spille i Europaligaen.

- Alle turneringer er viktige for denne fotballklubben, og spesielt når du er ute av de andre turneringene. Dette er vårt siste håp om et trofé, og det ville ha vært fantastisk om vi kunne gå hele veien til finalen og vinne den for supporterne som har støttet oss denne sesongen.

Lagkamerat Javier Mascherano var henrykt over en sjelden scoring, men argentineren var ikke spesielt begeistret over forholdene i Romania.

- Jeg gleder meg over hvert eneste mål jeg scorer, da jeg ikke scorer så mange. Det er fint å score, og hjelpe laget. Vi visste det ville bli veldig vanskelig på grunn av gressmattas elendige forfatning. Den var ikke akkurat bra. Men vi gjorde vårt beste, og laget viste karakterstyrke, noe som er bra, uttaler argentineren.