Guardian spår ni endringer mot Villa

Andy Hunter i The Guardian spår at Roy Hodgson vil gjøre ni endringer på laget før Aston Villa-kampen på mandag. Hunter tror at Sotirios Kyrgiakos er den eneste utespilleren som beholder plassen i startelleveren etter oppgjøret mot Steaua.

Hunter og The Guardian forventer at Roy Hodgson bytter ut nesten hele forsvarsfireren til Premier League-duellen mot Aston Villa på Anfield. Martin Skrtel ventes å erstatte Danny Wilson ved siden av Sotirios Kyrgiakos, mens Glen Johnson og Paul Konchesky stepper inn på henholdsvis høyre- og venstreback; det på bekostning av Martin Kelly og Fábio Aurélio.

Avisen tror at Liverpool fortsetter i 4-4-2-formasjonen som Hodgson benyttet mot både West Ham og Tottenham. Det betyr at Raúl Meireles og Lucas Leiva danner den sentrale midtbanen, mens Christian Poulsen og Jonjo Shelvey skyves ut av laget. Dirk Kuyt returnerer på høyrekanten, og Maxi Rodríguez fortsetter på venstrekant i Premier League-sammenheng.

Joe Cole og Ryan Babel gjør plass for David N'Gog og Fernando Torres på topp, spår The Guardian. Pepe Reina fortsetter mellom stengene, og vil trolig fortsette å bære kapteinsbindet i fraværet av Steven Gerrard og Jamie Carragher. Forrige gang den nevnte scouserduoen begge mistet en ligakamp, var forøvrig mot Derby i september 2007. Da vant Liverpool 6-0.

Det knyttes større usikkerhet til Aston Villas lagoppstilling. Blant annet mener Hunter det er usikkert hvorvidt Barry Banan rister av seg sin skade i tide til oppgjøret, mens Robert Pires lanseres som en kandidat til å spille ute til høyre på Villa-midtbanen. John Carew og Gabriel Agbonlahor vil ventelig utgjøre spissduo, mens unggutten Ciaran Clark fortsetter på midtbanen.