Gulacsi glad for rent bur

Peter Gulacsi får ros av manager Les Parry etter glimrende redninger mot Bristol Rovers. Ungareren glad for å ha rettet opp inntrykket etter tabben mot Charlton.

Peter Gulacsi var svært delaktig i at Tranmere vant 1-0 borte mot Bristol Rovers i midtuken. Ungareren vartet opp med en rekke flotte redninger.
- Peter gjorde to redninger med føttene som ikke så bra ut, men de var faktisk strålende. Skuddene passerte flere spillere og han var i stand til å stå oppreist og bruke føttene. Det var flotte redninger, uttaler manager Les parry til Liverpool Echo.

Seier og buret rent var akkurat det Liverpool-keeperen trengte i sin tredje kamp i det andre låneoppholdet i Tranmere. 20-åringen var glad for å ha rettet opp inntrykket etter 1-1-kampen mot charlton for tolv dager siden.
- Jeg var ikke så glad etter Charlton-kampen fordi jeg begikk en feil og vi slapp inn mål etter den. Det var min første kamp for Tranmere denne sesongen.

Gulacsi har ennå ikke spilt en offisiell kamp for Liverpools førstelag, men var med å sikre ny kontrakt i League One for Tranmere sist sesong. Laget fra Birkenhead tok ti poeng fra de fem siste kampene og beholdt dermed plassen. Gulacsi retturnerte til Prenton Park denne sesongen da Tranmeres førstekeeper Gunnar Nielsen ble skulderskadet.
- Jeg ønsket å komme tilbake fordi jeg vil spille seniorfotball. Forrige sesong var det en meget god gruppe her, så da sjansen dukket opp igjen for å komme tilbake, ønsket jeg å ta den. Jeg trives virkelig med å være her.

John Achterberg, en av keepertrenerne i Liverpool og tidligere keeper og trener i Tranmere, har vært nyttig for Gulacsis klubbvalg.
- Det var til stor hjelp for meg at John Achterberg arbeidet her før han kom til Liverpool. Han kjenner stedet og staben, og han hjalp til.