Håper laget har funnet den rette balansen

Gerrard håper spillet på den siste tredjedelen av banen nå har løsnet etter tre nettkjenninger mot Unirea. Det har vært betenklig med så få scoringer. Selv mangler han noe på formen.

I går scoret Liverpool mer enn to mål i en kamp for første gang siden 6-1-seieren mot Hull i september. Dermed slapp de røde å bryte den lite hyggelig 41 år gamle rekorden på 30 kamper på uten å score mer enn to mål i en kamp. Steven Gerrard håper at laget vil vise bedre offensive takter fremover.

- Det har vært litt betenkelig at vi ikke har skapt nok, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- For å vinne fotballkamper må skape mange sjanser, og det gjorde vi.

- Det var det som gjorde gårsdagen så tilfredstillende. Nå må vi få den rette balansen mellom nå og slutten av sesongen.

- Vi må være gode defensivt, men også ta litt sjanser på den siste tredjedelen av banen. Vi må fortsette å skape sjanser.

- Laget har forsvart seg veldig godt og vært solid. Men vi har ikke vært gode nok fremover. Vi har ikke skapt nok, så det er hyggelig å få tre mål.

- Det har innvirkning på deg. Det viktigste er å forsvare seg bra og holde nullen, men det er også viktig å gjøre det bra fremover.

- Det viste at vi kan forsvare oss bra. Vi slapp inn et mål fra dødball, men generelt var vi meget vanskelig å bryte ned. Når vi i tillegg var kreative fremover, så var det nøkkelen.

Steven Gerrard scoret sitt syvende mål for sesongen i kampen mot Unirea Urziceni. Han er fortsatt ikke i toppform.
- Jeg er ikke tilbake på mitt beste ennå, men jeg er nærme, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Jeg jobber hardt på trening og i løpet av kamper. Jeg er på vei tilbake der jeg ønsker å være.

- Vi ønsker å gå hele veien til finalen. Hvis vi fortsetter å vise fightermentalitet og viljestyrke, som vi viste i kveld, og holder sammen, er jeg sikker på at vi kan klare det.