Håper på Spania v England i finalen

Jose Reina forbereder seg til VM med den spanske landslagstroppen, og krysser fingrene for en finale mellom Spania og England.

- Jeg håper på en finale mellom Spania og England. Jeg ville ha tatt det nå, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Det ville selvsagt ha vært bra både for England og Spania, så la oss se om vi begge kan nå finalen, legger han til.

Etter å ha gått til topps i EM 2008 er keeperen sulten på mer suksess med Spania.

- Selvtilliten er i orden, men uansett hva du tenker så må du levere varene ute på banen. Vi vet at alt må være perfekt om vi skal vinne trofeet. Vi vet vi er ett av favorittlagene, men vi må vise det ute på banen.

- Jeg tror det er de sedvanlige lagene som vil kjempe om trofeet. Brasil, England, Tyskland og Argentina. Men som sagt, en dårlig kamp og du kan være ute av turneringen, så man må strebe etter perfeksjon i alle kamper.

Iker Casillas er Spanias førstevalg mellom stengene, og Reina innser at det kan bli begrenset med spilletid på ham i Sør-Afrika.

- Det blir en spennende turnering, og den største du kan spille i. Når du representerer landet ditt, er det alltid stort. Jeg får trolig ikke spille, da Casillas er vår førstekeeper. Men jeg vil legge press på ham, og gjøre ham bedre.

Spania har aldri nådd lenger enn til kvartfinalen i et verdensmesterskap. Den statistikken håper Reina å få forandret på.

- Jeg vil for alltid huske kvartfinalen der Spania tapte mot Italia i 1994, for det var så dramatisk. Jeg husker også mange andre kamper, blant annet Frankrikes prestasjon i finalen mot Brasil i 1998. Det var en fantastisk kamp. Forhåpentligvis klarer vi noe slikt denne gangen.