Henry om Comollis rolle

John Henry sier at Liverpool må forbedre stallen og hente inn flere unge spillere. Ansettelsen av Damien Comolli vil ikke bety at Roy Hodgson vil bli underminert.

- Vi har ikke nok bredde. Hvis dere ser på Manchester United og Arsenal, har de bredde. De har et relativt ungt lag, og det er noe han kan hjelpe oss med, uttaler John W Henry til Sky Sports om Damien Comolis rolle.

John W Henry påpeker at Roy Hodgson ønsket en mann i stillingen Comolli ble ansatt i. Og Comollis ankomst vil ikke underminere manageren.
- Nei, ikke i det hele tatt, fortsetter Henry.

- Da jeg først møtte Roy, var det meget tydelig at han ønsket noen i den stillingen, så jeg jeg snakket ikke så mye med Roy i løpet av uken før vi hadde bestemt oss for å hente Damien.

- Så jeg tror han kanskje ble overrasket da jeg tok det opp, men han var fullt støttende. Han kjenner Damien, Jeg tror modellen krever folk med bestemte personligheter for å få det til å fungere. Roy og Damien er to personligheter som vil gå godt sammen.

- Det vil bli en gruppeavgjørelse. Det skal skape full enighet. Jeg synes det er en veldig god modell, men de vil være sjef for hvert sitt område.

- Vi bygger fortsatt et lag. Vi er midt i det. Vi vil kanskje gjøre noen feil tidlig, men vi skal forsøke å unngå det, og vi ser nøye på det hver dag.