Hicks er klar til å kjempe i rettssalen

Liverpools fremtid vil bli bestemt i rettssalen i neste uke etter at Tom Hicks og George Gillett ikke ville akseptere et bud på £300M fra New England Sports Ventures.

Tom Hicks og George Gillett forsøkte før styremøtet på tirsdag å avsette Christian Purslow og Ian Ayre for å erstatte dem med Mack Hicks og Lori Kay McCutheon for å blokkere et salg av Liverpool FC. Styret godkjente ikke den nye styresammensetningen, men Hicks er klar til å kjempe i rettssalen for å få vedtaket ugyldiggjort.
- Vi restrukturerte styret på lovlig vis, men styret godkjenner ikke endringen. Det er derfor det finnes lover og domstoler, uttaler Tom Hicks til BBC.

En høring i retten forventes å bli avholdt senest i neste uke, men en mulig anke kan bli behandlet i løpet av få dager. Broughton har tidligere sagt at han er overbevist om at klubben vil lykkes i retten og at Liverpool får nytt eierskap.
- Eierne ga løfte om at bare jeg kunne gjøre endringer i styret og at de ikke ville foreta noen handlinger for å forhindre ethvert salg, men i går la de skamløst bort disse løftene, forteller Broughton.