Hicks tilbakeviser lovnader

David Morres sa tidligere denne uken at han ble lovet av de amerikanske eierne at Liverpool ikke skulle påføres gjeld etter overtakelsen. Tom Hicks tilbakeviser dette. Rush mener Liverpool og Juventus fans må gå videre.

Mer uro blant nåværende eiere og tidligere eier
Det var store forventninger da David Moores skulle være åpenhjertig rundt hva som skjedde da han bestemte seg for å selge klubben til amerikanerne Tom Hicks og George Gillett jr.

Moores håper at de amerikanske eierne nå selger klubben og sa også at han føler seg lurt av eierduoen når det gjelder lovnader angående at de ikke skulle påføre klubben gjeld. Nå har Liverpool Footballclub 351 millioner pund i gjeld.

Nå tilbakeviser Tom Hicks at de kom med disse lovnadene.

- I vår enighet med eieren, ligger det ingenting om dette, sier Hicks til Daily Post.

Hicks har karakterisert Moores utspill som skittent spill og et forsøk på å rette oppmerksomheten bort fra ham som tidligere eier.

Rush mener Liverpool og Juventus fans må gå videre
Tidligere Liverpool-legende og Juventus-spiller, Ian Rush, mener at fans av de to klubbene må gå videre etter Heysel-tragedien. Det er i dag 25 år siden tragedien, der 39 mennesker omkom på Heysel-stadion i Brüssel.

Klokkene i Liverpool Town Hall ringte 39 ganger i dag tidlig og også i Torino er dagen blitt markert. Etter 29. mai 1985 har det vært rivalisering mellom klubbene, men ifølge Ian Rush er det nå tid for å legge dette bak seg. Supportere av klubbene møtes til en vennskapelig kamp i Liverpool i dag.

- Vi skal aldri glemme det som skjedde, men uvennskapen er det tid for å legge bak oss, sier Rush til Daily Post Wales.

Han roser Juventus-supporterne fra tiden han spilte for klubben.

- De støttet meg hele veien den sesongen jeg spilte der, og ville at jeg skulle fortsette. Det var ikke langt unna at jeg tok en sesong til, men da Liverpool sa at de ønsket meg tilbake, ville jeg dra tilbake, sier Rush.