Hodgson blir klar i dag?

Liverpool FC forventer å kunne ansette Roy Hodgson som Rafa Benítez sin etterfølger i dag, skriver the Guardian. Kelly med på lasset? Fulham-nettsted sier Hodgson har akseptert tilbudet fra LFC. Svennis tar over på Craven Cottage?

I følge Andy Hunter i The Guardian forventer Liverpool nå at Roy Hodgson blir Liverpools nye manager, og at en avtale med den nåværende Fulham-sjefen kan være i boks allerede i dag. 62-åringen kommer nå tilbake igjen fra sitt oppdrag som ekspertkommentator for BBC i Sør-Afrika, og Hodgson skal være Tom Hicks og Christian Purslows førstevalg til å overta etter Rafa Benítez.

DEBATT: Liverpools nye manager

Purslow skal nå føle seg sikker på at man skal komme til enighet med Hodgson, etter at England ikke røk ut fra fotball-VM. Det var nemlig ventet at Hodgson ville avvente et eventuelt tilbud fra Liverpool FC, fordi FA ville ha hatt han som førstevalg til å overta landslaget om Fabio Capello skulle mislykkes med å kvalifisere seg til utslagsrundene i Sør-Afrika.

Det er forventet at Roy Hodgson vil ta med seg sin assistentmanager Mike Kelly til Merseyside.

I følge flere Fulham-fanzines skal Roy Hodgson allerede ha akseptert tilbudet fra Liverpool, men det påstås at man vil vente med å gjøre det offentlig til klubbene har kommet til enighet om en kompensasjon.

Tabloidavisen Daily Express hevder at man på Craven Cottage allerede har innsett at de mister sin manager, og har funnet kandidaten de vil skal ta over. Fulhams chief executive Allstair Mackintosh skal allerede ha finsiktet nåværende Elfenbenskysten-sjef Sven Göran Eriksson til jobben. Mackintosh hadde den samme jobben i Manchester City da Eriksson var manager der for noen år tilbake.