Hodgson er klar

Liverpool Echo melder nå i en ekslusiv at Roy Hodgson offisielt vil bli klar som ny manager i Liverpool FC på onsdag. Dette er klart etter at Liverpool og Fulham ble enig om en kompensasjon på £2 millioner. LFC og Chelsea enig om overgangssum for Benayoun.

Christian Purslow og Fulhams chief execuive Alastair Mackintosh har etter forhandlinger de siste 72 timene blitt enig om en kompensasjon på £2 millioner for Roy Hodgson. Liverpool Echo kan ekslusivt melde at en avtale for 62-åringen er klar - og at hans ansettelse vil bli offentliggjort fra klubben i morgen.

DEBATT: Liverpools nye manager

Liverpool FC ble linket til mange managere, men hadde hele tiden Roy Hodgson som sitt førstevalg, skriver Echo videre. Selv om Kenny Dalglish var desperat etter å ta jobben, følte styret at Roy Hodgson var den rette mannen - og Liverpool FC blir hans klubb nummer 16, etter 35 år i manageryrket.

Hodgson har tidligere vært manager i Halmstad, Bristol City, Örebro, Malmö, Neuchatel Xamax, det sveitske landslaget, Inter, Blackburn, Inter igjen, Grasshopper, FC København, Udinese, United Arab Emirates, Viking, Finland og Fulham. Han vant i år LMA Manager of the Year, etter å ha tatt Fulham til Europa League-finale.

Det er ventet at han vil ta med seg sin assistent Mike Kelly til Anfield - men ryktene om at han ville avvente tilbudet fra Liverpool for å se om han ble tilbudt England-jobben skal bare være oppspinn.

£6 millioner for Benayoun
Liverpool Echo skriver videre at Hodgsons første oppgave på Anfield er å sluttføre overgangen til Yossi Benayoun - etter at Liverpool og Chelsea skal være enig om en overgangssum verdt £6 millioner.