Hodgson forventer å få siste ord

Roy Hogdson forventer at han får ha det siste ordet når det gjelder spilleroverganger, selv om Liverpool FC nå har ansatt Damien Comolli som Director of Football Strategy.

- Jeg forventer å få siste ord når det gjelder spillerkjøp, siteres Hodgson av The Independent.

- Vi får vente og se hva som skjer, antar jeg, men det er ingen grunn til at jeg ikke skal tro at jeg får det, legger Liverpool-manageren til.

- Jeg kan ikke se for meg noen uenighet med Comolli, men hvem vet? Kanskje vil det oppstå en slik uenighet. Måtte Gud forby det. Men jeg vil håndtere det. Jeg kommer ikke til å bruke tiden min til å bekymre meg for slike ting for øyeblikket.

The Independents journalist antyder at Comolli feilet i Tottenham, og kom på kant med managere som Martin Jol og Jurande Ramos.

- Det tror jeg er en grov forenkling av det som skjedde. Jeg vil bli overrasket om det viser seg at klassetrenere som Martin Jol og Juande Ramos måtte benytte spillere som andre hadde hentet til klubben uten deres samtykke. Jeg vet ikke. Men det vil ikke skje her.

- De nye eierne ønsker ikke en modell der en mann, om det er meg eller noen annen, Comolli for den saks skyld, holder alle kortene og kan bestemme alt som skjer i klubben. De ønsker at ansvaret blir fordelt, og ønsker ikke en person som tar alle avgjørelser. Det er ikke ensbetydende med at det som skjedde i 60- og 70-årene var feil. Det var fantastisk, og Shankly vil for alltid være den største, og Paisley og Fagan som fulgte etter ham vil alltid være store, og vil bli tilbedt. Dette er en del av klubbens fotballtradisjoner. Det handler om å leve i tråd med sin samtid.

- Jeg er vant med denne modellen fra min tid i Inter, hvor jeg jobbet sammen med Sandro Mazzola og Giacinto Facchetti. Jeg hadde et nært og godt samarbeid med dem.

- Såvidt jeg vet har det aldri vært noen sportsdirektør som har hatt mye å si når det gjelder laguttaket, men man diskuterer selvsagt spilleroverganger. I Fulham diskuterte vi potensielle spillerkjøp nøye før avgjørelser ble tatt. Jeg hadde siste ord, og det er ingen grunn for meg til å tro at jeg ikke får det her også.