Hodgson glad for Torres' lojalitet

Hodgson forteller at Purslow hele tiden var sikker på at Torres ville bli i klubben. Manageren er likevel glad for at spilleren selv har bekreftet det i et intervju og at spekulasjonene er over. Håper Torres blir klar til ligaåpningen.

Fernando Torres fortalte i går at han føler like stor lojalitet for klubben som da han skrev under i 2007, og spissen gleder seg til kommende sesong.
- Jeg må si at helt siden jeg tok jobben og i samtaler med Christian Purslow fortalte han meg at han hele tiden hadde tro på at Fernando ville bli, forteller Roy Hodgson på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Han fortalte meg at det ikke var noe å bekymre seg om, at det fantes mange spekulasjoner, men at han ville spille for Liverpool neste sesong, så vi trengte ikke å bekymre oss.

- Men det er fint at spekulasjonene endelig kan ta slutt, og enda bedre er det at Fernando ga et intervju i går hvor han snakket om hvor hengiven han er og hvor ivrig han er etter å få en god sesong med klubben.

Roy Hodgson håper å ha Torres klar til ligaåpningen mot Arsenal.
- Han har bare vært tilbake et par dager. Han trenger å jobbe mye for å være sikker på at han kommer seg etter tre ukers ferie og selvsagt etter skaden han pådro seg seg mot slutten av VM, sier Hodgson ifølge skysports.com.

- Vi ønsker ikke å ta noen sjanser med ham. Men jeg har fortsatt håp om at det på søndag om en uke, da vi møter Arsenal, ikke vil være utelukket at vi kan bruke ham, selv om jeg innser at idrettsvitenskapsmenn vil fortelle meg at det er for tidlig.