Hodgson godt fornøyd med ungguttene

Roy Hodgson var strålende fornøyd med ungguttene arbeidsinnsats mot en langt mer erfarent Grasshoppers-lag. Manageren mener Liverpool har hentet en spiller med eksepsjonelt talent i Danny Wilson.

Danny Wilson overgang fra Rangers til Liverpool ble klar kun få timer før et ungt Liverpool-lag møtte Grasshoppers til treningskamp i Zug. Akademi-produktene Jay Spearing, Stephen Darby, Nathan Eccleston, David Amoo, Tom Ince, Steven Irwin og Lauri Dalla Valle spilte alle i den målløse kampen mot en av Hodgsons tidligere klubber.
- I flerspann med det vi gjør med førstelaget må vi ha øynene oppe for ethvert ungt talent som kan bli en fremtidig stjerne, uttalte Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Jo tidligere vi får dem til klubben, desto bedre. Mot Grasshoppers så vi unge spillere som Eccleston og Amoo, unge spillere som viste at de hadde eksepsjonelt talent. Vi trenger flere spillere med den type kvalitet. Danny Wilsom er opplagt en. Jeg er meget fornøyd med at vi hentet ham til klubben.

Hodgson er henrykt over jobben de unge spillerne la ned mot et sveitsisk lag som allerede er i gang med sesongen.
- Guttene gjorde det meget bra. Dette er en gruppe med gutter der mange aldri har spilt på førstelaget eller vært med førstelaget. Spillere som Tom Ince, Jack Robinson og Victor Palsson er veldig unge spillere.

- Så å møte et lag som Grasshoppers, som er i toppen av den sveitsiske ligaen og som har vært i stand til å bruke hele troppen, og å få 0-0 er en utrolig prestasjon med noen spillere som aldri har sparket en ball utenfor akademiet.

- Vi hadde noen sjanser og var godt verdt uavgjort. Vi fikk det ikke på grunn av flaks. Vi klarte det på grunn av hard jobbing og besluttsomhet.

- De har gjort klubben stolt. Jeg var ikke i tvil om at de klarte det når det gjaldt besluttsomhet og arbeidsinnsats, men når alt kommer til alt er det i øyeblikket stor avstand i spillet deres på grunn av alderen. Det vil ta tid.

Liverpools neste preseasonkamp er mot Kaiserslauteren på lørdag.