Hodgson gruer og gleder seg

Liverpool manager tror det kan bli svært vanskelig for et ungt lag i morgen, mot solid motstand, men ser fram til å få et inntrykk av hva de yngste kan bidra med.

Milan Jovanovic, Sotirios Kyrgiakos og Diego Cavalieri vil ikke spille mot Al-Hilal på lørdag kveld. Liverpools tropp er dermed: Alberto Aquilani, Albert Riera, Lucas Leiva, Emiliano Insua, David Ngog, Jay Spearing, Philipp Degen, Stephen Darby, Martin Kelly, Peter Gulacsi, Steven Irwin, Nathan Eccleston, Daniel Ayala, Martin Hansen, David Amoo, Lauri Dalla Valle, Thomas Ince, Jonjo Shelvey, Victor Palsson.

Det er ventet at de fleste vil spille 45 minutter hver, etter at troppen også har kjørt gjennom en treningsøkt på morgenen.

- Jeg vil ikke være ærlig hvis jeg sier at jeg ser fram til dette, fordi vi har en meget ung tropp her borte og vi møter et veldig bra lag, som er mester i Saudi Arabia, er den ærlige oppfatningen til Roy Hodgson før hans første kamp med Liverpool.

- Jeg ser fram til å se spillerne arbeide hardt, og ser fram til å få et inntrykk av om de kanskje kan ha en rolle å spille denne sesongen. De vil måtte arbeide hardt i morgen kveld, og løpe mye, fordi det vil utvilsomt våre motstandere gjøre. Dette ville ha blitt en tøff kamp selv om vi hadde hadde med folk som Gerrard, Torres og Mascherano.

En av dem som vil få en smak av førstelagsfotball for første gang, er Thomas Ince. 18-åringen vil dermed sørge for at Hodgson har trent både far og sønn, siden han hadde Paul som sitt store navn under sin tid i Inter.

- Jeg kan ikke late som om jeg er 40 lenger, fleipet Hodgson i dag.

– Jeg kan huske Thomas i 1995, da han som en liten gutt sørget for å ødelegge husfreden for Paul i deres leilighet. Jeg har blitt imponert over Thomas, han har talent. I en ideell verden ville han ikke blitt kastet inn i en kamp mot en motstander av en slik kvalitet som vi skal møte her, men det vil være fint for Paul å vite at hans sønn gjør det bra.