Hodgson imponert over eierne

Roy Hogdson har denne uken hatt flere møter med Liverpools nye eiere, og har blitt imponert over NESV-lederne under samtalene de har hatt.

- Eierne er veldig interessante folk, og hver eneste samtale vi har hatt har vært en fornøyelse. De har gode spørsmål, og klare tanker om hva de ønsker. De lytter også til hva du har å si, uttaler Liverpool-manageren til Press Association.

- Jeg har blitt mektig imponert. Noen ganger kjøper folk klubber, og så verken ser eller hører vi mer til dem. Dette har vært det stikk motsatte, legger han til.

- John Henry og Tom Werner har vist en enorm interesse for klubben, og bruker mye tid i klubben. Det er noe som bare kan være av det gode, da vi trenger folk som virkelig tar fatt i ting i denne klubben.

- Dette er en flott klubb, og det vil være storklubb i fremtiden. Da trenger den folk som John og Tom til å se nærmere på hvor ting har gått galt, og hvor de kan komme inn og hjelpe oss å bli bedre. Det er hva de akter å gjøre nå.

- Dette ser jeg på som positivt, og nå må jeg som lagets manager sørge for at vi vinner så mange kamper som mulig, slik at deres forbedringer finner sted i en positiv atmosfære i stedet for en negativ atmosfære.

- Eierne forstår at det ikke går an å trylle i sport. Dersom man skal rette på ting, vil det nødvendigvis ta noe tid. Men de er bestemte på å få skuta på rett kjøl, og jo raskere det skjer, jo bedre er det. Men de er realistiske når det gjelder hva som må gjøres.

- I mellomtiden må vi gjøre det vi kan for å få klubben så høyt på tabellen som mulig. Jo mer vi klarer i så henseende, jo lettere vil eiernes jobb bli, avslutter Hodgson.