Hodgson om midler og eierskap

Roy Hodgson vet ikke hvor mye han får å bruke på overgangsmarkedet i januar, og det vil også avhenge av eiersituasjonen. Han har tro på at formann Martin Broughton kan få inn en eier som kan ta klubben fremover.

Roy Hodgson har allerede antydet at han kanskje vil forsøke å hente inn en spiss i januar, men eiersituasjonen i klubben vil ha stor betydning for hvor mye penger Roy Hodgson vil få tilgjengelig til spillerforsterkninger. Managren er usikker på om han får bruke pengene som ble hentet inn på spillerkjøp nå i sommer.
- Jeg håper det, men jeg vet ikke. Jeg vet ikke hvilke midler jeg får i januar, forteller Roy Hodgson.

- Situasjonen med klubbens midler er svært komplisert, og det ville være dumt av meg å komme med uttalelser på den fronten. I januar vil klubben kanskje ha nytt eierskap, og vi får se hva de nye eierne har i tankene.

Under det nåværende regimet er det lite sannsynlig at Liverpool kan vinne Premier League, og tittelen vil kun være realistisk om det blir tilført mer midler.
- Jeg synes ikke det er pessimistisk. Jeg tror folk er realistiske. Problemet med eierskapet er vel dokumentert. Jeg kan ikke bare ta i bruk en tryllestav og få dem til å forsvinne.

- Alle i Liverpool ville like å se en løsning for eierskapsproblemet: At Martin Broughton finner en eier som er akseptabel for resten av styret, har de riktige intensjonene og som først og fremst vil bygge et nytt stadion med økt kapasitet.

- Jeg føler meg veldig sikker på at guttene her ikke vil svikte fansen og klubben. Om vi klarer å opptre på den måten vi ville like for å ta det neste store steget, kan avhenge av om eierskapssaken blir løst, og det vil også avghenge av tiden.