Hodgson ønsker Insua lykke til

Roy Hodgson ønsker Emiliano Insua lykke til videre, etter at det i kveld ble klart at Liverpool og Fiorentina har kommet til enighet om en overgang for venstrebacken.

Tidligere i kveld meldte Liverpool FC på sine hjemmesider at de hadde kommet til enighet med Fiorentina om en overgangssum for venstreback Emiliano Insua. Overgangssummen skal i følge britiske tabloider være på ca £5 millioner, og det virker helt klart at argentineren nå forlater klubben. Mange vil hevde overgangssummen er liten, med tanke på at han er bundet til Liverpool frem til 2014.

Tidligere i dag forlot spilleren treningsleiren i Sveits for å reise til Merseyside, før han skal videre for å forhandle frem sin personlige kontrakt hos Viola.

- Emiliano har forlatt oss for å reise tilbake til Liverpool. En avtale har blitt gjort med Fiorentina. Vi ønsker han lykke til med resten av karrieren, og takker han for tiden hans i Liverpool. Jeg forventer at han signerer for Fiorentina neste uke, sa Hodgson til Liverpoolfc.tv.

Dermed ser Liverpool ut til å ha solgt en spiller som går på den såkalte "home grown"-kvoten, og i tillegg til å nå sitte igjen uten venstrebacker er Roy Hodgson og Christian Purslow nå nødt til å handle britisk.