Hodgson skryter av Meireles

Nyinnkjøpte Raul Meireles har vært en av formspillerne for de røde den siste tiden, og får nå skryt fra manager Roy Hodgson. Han er også fornøyd med Maxi, og at Glen Johnson ser ut til å ha fått tilbake selvtilliten.

Den portugisiske landslagsspilleren Raul Meireles har virkelig stått frem den siste tiden, og var en av de store spillerne da Liverpool banket Aston Villa 3-0 på Anfield. Spilleren som overtok draktnummer 4 fra Alberto Aquilani ble brukt litt på kanten da han først kom, men ser nå ut til å ha gjort plassen sentralt på midten til sin egen. Manager Roy Hodgson mener laget nå får ut det beste fra 27-åringen.

- Med Raul Meireles var det bare snakk om tid. Han kom fra en annen liga, men jeg tvilte aldri på hans kvaliteter som spiller. Jeg visste vi alltid ville få bruk for han, på grun av hans eksepsjonelle kvaliteter, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv

- Jeg er sikker på at vi kommer til å få enda mer ut av han nå, etterhvert som han spiller flere kamper og finner seg til rette i England.

Maxi Rodriguez har også fått mye spilletid i det siste, og den lille argentineren har de siste månedene vært førstevalg på venstrekanten. Manageren er fornøyd med spillet til den tidligere Atletico-kapteinen, selv om de sliter med litt språkvansker.

- Maxi Rodriguez er en veldig intellegent spiller. Selv om jeg ikke prater spansk, og han ikke prater mye engelsk, så har vi alltid hatt en god forståelse. Han vet hva jeg ønsker, og jeg har vært fornøyd med å se han spille.

- Glen Johnson er nå en annen Glen Johnson fra den vi så i starten. Han spiller med selvtillit, og gjør det ekstremt bra. Det er det samme med Fernando Torres nå nylig. Han er helt annerledes enn fra åpningskampene. Vi jobber nå sammen hver dag, og ser at laget spiller bedre.