Hodgson takker for støtten

Roy Hodgson takker supporterne og folket i klubben for hvordan han har blitt mottatt i Liverpool FC. Holdt samtaler med nøkkelspillere og støtteapparat. Sami Hyypiä inn i trenerstaben?

Roy Hodgson var torsdag morgen på plass på Melwood for å ønske spillerne velkommen til pre-season etter ferien. Etter å ha kikket på den første treningsøkten reiste han til Anfield for å presentasjon og møte med media.

Han har nå holdt møter med Jamie Carragher og Steven Gerrard, i tillegg til Sammy Lee og Kenny Dalglish. I dag har han hilst på resten av støtteapparatet, og vært tilstede på en treningsøkt. Han er selv meget fornøyd etter sitt første døgn som manager i Liverpool FC.

- Jeg har fått en utrolig velkomst fra både supportere og støtteapparat. Jeg har alltid visst at Liverpool-supportere er spesielle, og velkomsten jeg har fått fra dem har vært super. Jeg ønsker gjerne å takke dem, sier han i kveld til Liverpoolfc.tv.

Hyypiä inn i trenerstaben?
Richard Buxton i ClickLiverpool.com spekulerer i om Sami Hyypiä kan være aktuell for å komme tilbake til Liverpool som trener. 36-åringen jobbet tett med Roy Hodgson da Liverpools nye manager var landslagssjef for Finland i 2006 og 2007, og sa i fjor at han gjerne returnerer til Merseyside som trener.