Hodgson tar ikke av

Liverpool klatret fra 18.plass til 12.plass på tabellen etter gårsdagens 1-0 seier over Bolton, men manager Roy Hodgson poengterer at hans lag må heve seg ytterligere før han er tilfreds.

- Hadde vi befunnet oss i en annen og bedre posisjon på ligatabellen før Bolton-kampen, etter en rekke med seire, ville vi ha funnet roen og kunnet slappe av litt nå. Men slik situasjonen er nå, blir vi fortsatt påvirket av tabellplasseringen og det faktum at vi har startet sesongen så dårlig, siteres Hodgson av Press Association.

- Vi har med rette blitt kritisert for den dårlige starten. Når slikt skjer, forsvinner ro og selvtillit som dugg for sola. Jeg har blitt like sjokkert som alle andre over de svake resultatene, men jeg har aldri sluttet å tro på vi til slutt ville få betalt for jobben vi gjør. Det har egentlig bare vært et spørsmål om tid, legger han til.

- Jeg er fortsatt ikke overbevist om at vi vil få skikkelig betalt på kort sikt, for den jobben vi legger ned. Dette er en jobb som vil ta lenger tid. Det er fortsatt for tidlig å være optimistisk, men dette var uansett et steg i riktig retning.

- Spillerne har nå vist at de har evne til å gå helt ned i kjelleren når det kreves, selv i kamper som dette, noe som er godt å vite. Det er fint å se et lysglimt i enden av tunnelen.

- Vi hadde ballen svært mye. Vi skapte flere situasjoner der jeg trodde vi hadde muligheten til å score, men vi tok ikke vare på dem. Heldigvis fikk vi en sjanse til, som vi tok vare på.

- Når du ikke tar vare på sjansene, blir du alltid bekymret for at et av de lange innkastene eller høye ballene inn i feltet skal sprette motstanderens vei, og at du skal tape kampen. Jeg var lettet over at så ikke skjedde. Jeg syntes vår bakre firer kjempet bra.

Bolton har hatt sin beste start på fire år, men gårsdagens resultat førte Liverpool opp på samme poengsum som Lancashire-klubben. Bolton-manager Owen Coyle mente at hans lag burde hatt minst ett straffespark.

- Resultatet føles urettferdig etter innsatsen vårt lag la ned. Vi dominerte kampen i store perioder. Jeg liker ikke å klage på dommeravgjørelser, men vi skulle helt klart hatt et straffespark i første omgang, da Carragher handset, uttaler Coyle.

- Vi kunne også fått et par straffespark etter pause, da Kevin Davies ble lagt ned. De sier at slike avgjørelser jevner seg ut. I så fall bør omtrent 20 slike avgjørelser gå vår vei fra nå og frem til jul.

- Vi var ikke gode nok helt fremme, men innsatsen til spillerne kunne alle se. Det eneste som skuffet oss var det faktum at vi tapte kampen. Slik ting har gått denne sesongen, er vi ikke vant til å tape. Men nå har det skjedd. Vi får ta vår medisin, selv om dette var et slag i trynet, og prøve å komme til hektene igjen raskt, avslutter Coyle.