Hodgson tror Gerrard blir

Roy Hodgson sier at han har hatt positive samtaler med Steven Gerrard og Jamie Carragher, og tror at Stevie G blir på Anfield. Han er også positiv til at Fernando Torres kan bli værende.

- Jeg synes det gikk utmerket, sier Roy Hodgson til LFC Weekly, etter at Liverpools nye manager har hatt samtaler med Steven Gerrard og Jamie Carragher.

- Jeg ble veldig glad for å høre hvor positive de var. Alle ser fram mot en ny sesong.

- Det er klart at spillere som Steven og Jamie er hjertet i en klubb og det er veldig viktig at vi greier å holde på slike spillere.

- Jeg vil anta at det kan bli en situasjon hvor andre store klubber vil prøve å kjøpe Steven, men han antydet ikke noe om at han ønsker å reise.

- Ingen i klubben ønsker at han skal dra og jeg vil gjøre mitt ytterste for å sørge for at han blir. Jeg har tro på at så blir tilfellet.

- Fernando ere en vidunderlig angriper og jeg forstår at fans er bekymret for hans fremtid, kommenterer Hodgson om Liverpools toppscorer Fernando Torres.

- Dessverre så er VM fortsatt i gang, og jeg vil ikke ha mulighet til å få møte ham personlig på enda noen uker. Det er bare slik det er og du vil ikke høre at jeg klager over det.

- Når jeg får møte ham, vil jeg gjøre absolutt alt for å sørge for å overbevise ham om at Liverpool er stedet å være.

- Hvis han ser fremgang, har jeg tro på at han ikke ønsker å gå til noen andre. Jeg tror han forstår denne klubben og denne byen.