Hodgson tror han får tid

Roy Hodgson er lei spekulasjonene rundt sin fremtid, men tror at eierne ikke er den type som sparker manageren etter noen dårlige resultater.

John W Henry var hjemme i USA på grunn av sykdom, men New England Sports Ventures var likevel godt representert på Anfield i går. Formann Tom Werner var tilstede sammen med David Ginsburg, en av to viseformenn, og investor Michael Gordon. De to sistnevnte har fått plass i Liverpools styre. Roy Hodgson er lei spekulasjonene rundt sin fremtid, og føler ikke at han sitter utrygt i managerstolen på Anfield.
- Jeg snakket med eieren for et par dager siden, og jeg snakket med en av hans undersåtter i går, uttaler Roy Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Det var mange fra organisasjonen her i dag. Jeg er sikker på at eierens telefon har blitt oppringt med gode nyheter,

- Disse eierne er ikke den typen som synes at du må sparke treneren og begynne helt forfra igjen etter å ha tapt to kamper.

- Jeg tror ikke disse folkene har slik tankegang. De har vært involvert i idrett en stund. De leder Boston Red Sox med ganske stor suksess, så jeg klarer å ta avstand fra alt dette. Alle andre kan tenke hva de vil.