Hodgson vil gi Carragher ny kontrakt

Roy Hodgson vil tilby Jamie Carragher ny kontrakt. Manageren er skuffet over at han ikke klarte å hente Sami Hyypiä tilbake til klubben, men kan ikke se for seg at Gerrard og Carragher noen gang forlater LFC.

Jamie Carragher har kun ett år igjen av sin nåværende kontrakt. Etter managerbyttet og usikkerheten rundt eiersituasjonen har forhandlingene blitt satt på vent. Roy Hodgson bekrefter at Liverpool vil gi Jamie Carragher en ny kontrakt så snart sagaen rundt klubbens eierskap og overgangssakene er løst.
- Jeg er sikker på at det (kontraktsforlengelse) vil bli en prioritet, sier Hodgson til The Guardian.

-  For å si det som det er, så har ganske mye skjedd de seneste fem ukene. Jeg har tilbrakt enormt med tid i klubben, slik at vi faktisk ikke har hatt tid til å diskutere spillerkontrakter. Jeg vet nå at Carragher har ett år igjen. Det er bare den spillerkontrakten jeg kjenner til. Hvis dere spør meg om hvor mange år de andre har igjen, så har jeg ingen anelse.

Hodgson tror at Carragher og Gerrard også vil få viktige roller i klubben etter at de legger opp, men avslører at han er skuffet over å ha mislyktes med å hente Sami Hyypiä tilbake.
- Jeg kan aldri se spillere som Jamie Carragher og Steven Gerrard forlate Liverpool FC. Jeg kan se for meg at de alltid vil ha en rolle i klubbben. På samme vis er jeg litt skuffet over at mitt forsøk på å hente Sami Hyypiä tilbake mislyktes. Det mislyktes bare fordi han er så viktig for Bayer Leverkusen. Vi kunne ikke løse ham fra kontrakten. Han er en jeg vil sette i samme støpeskje som Carragher og Gerrard – Liverpool hele livet. Uheldigvis fikk han forlate klubben mot slutten av sesongen i fjor. Vi kan ikke få ham tilbake. Han er for verdifull for dem.