Holloway: - Skaden ga oss et løft

Ian Holloway mener at skaden til Fernando Torres ga hans Blackpool et løft. Imponert og stolt over hva ”The Seasiders” presterte i fotballens hjem.

Fernando Torres gikk av banen med en lyskestrekk allerede etter ti minutter. Blackpool-manager Ian Holloway innrømmer at det var svært fordelaktig for hans lag.
- Jeg kan ikke si hvor mye det betydde for oss å se personen som du synes er den beste spissen i verden hinke av etter få minutter. Han får skade, og formen deres avtar, men det var et stort løft for oss da han gikk ut, sier Ian Holloway til Liverpool Daily Post.

- I første omgang spilte vi ballen meget bra og det skapte problemer for dem. Det var straffe og det var ikke offside, så vi scoret to genuine mål på Anfield.

- For meg er dette en av drømmene jeg har hatt i årevis. Måten fansen sang You’ll Never Walk Alone på ved starten, det var min fars favorittsang, men han er ikke lenger her, så det var et følelsesladet øyeblikket for meg, og jeg sang med.

- Dette er hva jeg synes er nesten fotballens hjem. Jeg sier fotballens hjem fordi disse supporterne har sett noe av den beste fotballen gjennom årene.

- De har vært en del av noe. De startet fra ingen steder og herr Shankly hadde sin drøm og fansen ble med på det. I mine spilledager fantes det ingen større lag enn Liverpool.

- Guttene gjorde meg så stolt. Drømmen min var å se laget mitt bli applaudert av Anfield. Jeg sov ikke veldig bra sist natt, men nå har det skjedd. Dette er et fantastisk øyeblikk for Blackpool.