Huang benekter formelt bud

Kenny Huang benekter at han har lagt inn et formelt bud på Liverpool FC. Han legger i en pressemelding vekt på at han har uttrykt interesse i å investere, men har ikke kommet med noe bud på klubben.

De siste dagene har det blitt rapportert i media at Kenny Huang og folkene han representerer har lagt inn et formelt bud på Liverpool FC. Kineseren har vært i samtaler med klubben om å kjøpe gjelden og investere i klubben, men benekter i dag i en pressemelding at han har lagt inn et formelt bud, slik store deler av media har meldt tidligere.

- Som svar på rapportene i media om at Kenny Huang har lagt inn et formelt bud på Liverpool Football Club, ønsker Mr Huang å gjøre det klart at han har interesse av å investere i Liverpool FC, men har ikke lagt inn et formelt bud. Det har vært mye spekulasjoner og kommentarer fra folk, hvor få har innblikk i faktaene. Uten at det kommer en ny pressemelding fra Huang eller hans autoriserte representanter, som er Hill & Knowlton Hong Kong, vil vi anbefale å ta slike kommentarer med en klype salt.

- For øyeblikket er det ikke noe mer å melde fra Mr Huang. Dersom det med tiden skulle bli forandring, vil vi komme med en pressemelding.