Huang vil møte SOS

Spirit of Shankly og ShareLiverpool FC forteller at de har blitt kontaktet av Kenny Huang for samtaler rundt det mulige kinesiske oppkjøpet av klubben. Huang skal se på SOS og supporterne som viktig med tanke på oppkjøpet.

Kenny Huang har offentlig bekreftet at han har planer om å kjøpe Liverpool FC. Det er enda ikke blitt klart hvem han har økonomisk i ryggen, og et formelt bud er heller ikke lagt inn - foreløpig. I dag forteller Spirit of Shankly at Huang har kontaktet dem og ShareLiverpool FC med tanke på det mulige oppkjøpet. Det viser at kineseren har planer om å vise at han bryr seg om hva supportergruppen har å si.

- Kenny Huang har fortalt at han har planer om å komme til Liverpool i nær fremtid, og har bedt om å få til et møte med oss. De har fortalt at de ønsker å møte Spirit of Shankly og ShareLiverpool FC og ser på supporternes syn som veldig viktig før de inngår en avtale.

Spirit of Shankly ønsker at de nye eierne skal huske å aldri glemme at klubben er unik, at de fjerner gjelden og investerer skikkelig, og at de lytter til supporterne også i fremtiden.