Huddersfield res - Liverpool res 2-1

Et noe forsterket reservelag tapte mot et tilsvarende lag fra Huddersfield, i dagens treningskamp. Nathan Eccleston sendte Liverpool i ledelsen allerede etter to minutter, men Jamie McCombe og Nathan Clarke snudde kampen etter scoringer fra corner.

Huddersfield Town: Nick Colgan; Chris Atkinson, Greg Pearson, Scott Arfield, Nathan Clarke [kaptein], Jamie McCombe, Lee Croft (Josh Windass 75), Odilon Koubemba (James Burke 46), Jordan Rhodes, Joe Garner, Aidan Chippendale.
Innbyttere: Lloyd Allinson, Adam Colton, Jordan Sinnott, Shane Birtles, Dominic Dickinson, Aidan D’Arcy.

Liverpool: Brad Jones, Stephen Irwin, Fabio Aurelio (John Flanagan 62), Michael Roberts, Stephen Darby, Chris Mavinga, Dani Pacheco, Jay Spearing [kaptein], Nathan Eccleston, Ryan Babel (Jack Robinson 77), Thomas Ince (Suso 46).
Innbyttere: Dean Bouzanis

Vi oppdaterer når det kommer scoringer på Galpharm Stadium.

1.OMGANG

2 min 0-1 ECCLESTON: Tom Ince spiller til Nathan Eccleston som befinner seg utenfor hjemmelagets straffefelt. Han skaffer seg rom og skrur ballen med venstrefoten forbi keeper Colgan.

23 min 1-1 McCOMBE: Corner til Huddersfield. Brad Jones forkludrer til utboksningen og ballen faller ned ved bakre stolpe. Jamie McCombe avslutter på volley og sender ballen i det åpne buret.

PAUSE

Huddersfield har gjort et bytte i pausen. Hjemmelaget består også av spillere som stort sett er på grensen til førstelaget. Hos Liverpool har 16-årige Suso kommet inn for Thomas Ince.

57 min 2-1 CLARKE: Huddersfield scorer på nok en corner. Det er den rutinerte midtstopperen Nathan Clarke som når høyest ved første stolpe og header inn via tverrliggeren. Tidligere i 2.omgang har Liverpool hatt et par store sjanser ved Ryan Babel.

Slutt:
Et nokså rutinert Liverpool tapte treningskampen i Yorkshire. Ut fra rapportene hadde ikke minst Ryan Babel nok sjanser til at det burde ha blitt minst uavgjort for gjestene, men Huddersfield virket farlige på dødballer og ikke minst i luftrommet mot midtstopperduoen Darby og Mavinga. Fabio Aurelio og Ryan Babel ble byttet ut i 2.omgang.