Ingen spillere inn i dag

Det kom ingen forsterkninger til Anfield på transfervinduets siste dag, i et overgangsmarked som generelt var veldig stille og preget av mange klubber med lite eller ingen penger.

Noen forlengede utlånsavtaler, og et nytt utlån og salg av unggutter, var det som skjedde i forbindelse med Liverpool FC på den mye omtalte siste transferdagen av årets januarvindu. Keeperne David Martin og Dean Bouzanis fikk forlenget sine utlånsavtaler i Leeds og Accrington Stanley, det samme for Nathan Eccleston i Huddersfield. Vincent Weijl ble bekreftet lånt tilbake til nederlands fotball, mens juniorspilleren Christopher Buchtmann ble solgt til Fulham for beskjedne £100.000. Altså bare avtaler ut av klubben.

Den store overgangen i Premier League synes i det hele tatt å glimre med sitt fravær, selv om avtaler fortsatt kan bekreftes i kjølvannet av stopp kl 18.00. Den største er trolig venstrevingen Adam Johnson fra Middlesbrough til Manchester City.

Av andre avtaler kan nevnes spissene Benni McCarthy og Mido (lån) til West Ham. Keeperen Asmir Begovic fra Portsmouth til Stoke. Alan Hutton lånes ut fra Tottenham til Sunderland, og Fulham låner backen Nickey Shorey fra Aston Villa. Fulham låner også Stefano Okaka fra Roma. Wigan har kjøpt lovende Victor Moses fra Crystal Palace. Robbie Keane kan også være på vei fra Tottenham til Celtic på lån.