Insua-avtale i vasken

Overgangen til Emiliano Insua blir ikke noe av, bekrefter La Viola sin sportsdirektør Pantaleo Corvino. Partene har ikke klart å bli enig om argentinerens personlige avtale, og i ettermiddag trakk klubben seg fra avtalen med Liverpool FC.

Det er nå noen uker siden Liverpool FC bekreftet at man var kommet til enighet med Fiorentina om en overgangssum for Emiliano Insua. I følge Roy Hodgson en avgjørelse som allerede var tatt før han kom til klubben, og en overgang alle forventet skulle gå i orden. Tiden trekte ut, og det ble meldt fra Italia at spilleren ikke klarte å komme til enighet med Viola om sin personlige avtale. Man kunne ikke gi han lik lønn som på Anfield, og i dag bekrefter sportsdirektør Pantaleo Corvino at overgangen for spilleren ikke blir noe av.

- Jeg pratet med representanter fra Liverpool helt til klokken to i natt, og til slutt bestemte vi oss for at Insua skulle bli i England. For øyeblikket ender vår interesse for spilleren her. Når vi ikke kunne komme til enighet teknisk og økonomisk, så bestemte Della Valle-familien (eierne av Firenze-klubben), at vi skulle droppe det, sier sportsdirektør Corvino til TuttoSport.

På Anfield har man tydeligvis planlagt en fremtid uten argentineren, og draktnummeret hans ble i forrige uke gitt til nyervervelsen Danny Wilson. Slik situasjonen er nå, sitter man igjen med begge venstrebackene fra forrige sesong - i stedenfor ingen, slik alt tydet på ville være tilfellet.