Insua og Suso med i troppen

Roy Hodgson har valgt å spare et halvt dusin spillere med tanke på torsdagens kamp i Europa League, men i tillegg til engelske VM-spillere er både Emiliano Insua og unggutten Suso med til Tyskland.

Dette er troppen som fløy til Tyskland tidligere i dag, til kampen mot Borussia Mönchengladbach: Gerrard, Cavalieri, Shelvey, Spearing, Irwin, Dalla Valle, Gulacsi, Johnson, Eccleston, Darby, Wilson, Ince, Amoo, Suso, Ayala, Aquilani, Carragher, Cole, Insua, Jovanovic, Aurelio.

En stor tropp på 21 spillere, hvor manager Roy Hodgson som tidligere uttalt har tatt med de engelske VM-spillerne Gerrard, Cole, Carragher og Johnson. Det er også plass til en rekke unggutter.

En legger merke til at hele forsvarsrekken med Kelly, Kyrgiakos, Skrtel og Agger fra kampen mot Rabotnicki er igjen hjemme, sammen med kapteinen Lucas og tomålscorer N’Gog. En kan vel da forvente at de forbereder seg til returmøtet hjemme på Merseyside førstkommende torsdag.

De store overraskelsene, ved siden av nysignerte Fabio Aurelio, er at Emiliano Insua og 16 år gamle Suso også er med i troppen. Det virker dermed som at det fortsatt er et stykke frem til at Insua kan bli klar for en overgang til Fiorentina, til tross for at klubbene skal være enig om en overgangssum. Jesus Fernandez Saez, eller bare Suso, kom til Liverpools akademi foran forrige sesong, men selv om spanjolen har imponert under pre-season kamper er det en liten sensasjon at Hodgson har valgt å ta ham med i førstelagstroppen. Suso er en offensiv midtbanespiller, en playmaker, med godt blikk og gode pasninger.