Insua tar ingen sjanser

Aaron Lennon blir trolig ikke spilleklar for Tottenham til søndagens kamp, men Emiliano Insua tar ingen sjanser og forbereder seg likevel på å møte lynvingen.

Venstrebacken frykter at rapporter fra London om at Aaron Lennon ikke blir skadefri i tide til Liverpool-kampen kun er taktisk krigføring fra Tottenham-leiren. Derfor er han mentalt forberedt på at Lennon likevel kan bli inkludert i Spurs sin startoppstilling.

- Lennon er veldig vanskelig å spille mot. Når du møter raske spillere, er det vanskelig, og i tillegg til å være rask er Lennon også god med ballen. Så han er vanskelig å få tak å. Forhåpentligvis kommer han ikke til å spille, men jeg tror han kommer til å gjøre det likevel, sier Insua til Liverpoolfc.tv.

- Jeg føler meg trygg på meg selv, og ønsker å vise mine lagkamerater, folk for øvrig og manageren, hva jeg er god for. Jeg ønsker hele tiden mer og mer, og jeg studerer alltid feilene jeg gjør og prøver å forbedre meg, sier argentineren som fylte 21 år i går.

- Seieren over Aston Villa ga oss mye selvtillit. Vi visste på forhånd at det ville bli en tøff kamp. De kjemper med oss om en plass blant topp fire, så det var fantastisk å vinne i siste spilleminutt. Det har gitt oss den selvtilliten vi har manglet tidligere denne sesongen.

- Vi har prøvd å vinne flere kamper på rad helt siden sesongstart, men har ikke klart det. Det har vært en vanskelig sesong, på grunn av skader og andre problemer vi har støtt på. Men nå som vi har vunnet to ligakamper på rad, starter vi på ny frisk. Det vil være fantastisk om vi klarer å beseire Tottenham. Da sender vi ut et signal om at vi er på vei oppover.

Snøen har lavet ned over Melwood denne uka, noe Insua og hans lagkamerater ikke akkurat er vant med.

- Det er merkelig, for normalt ser vi ikke så mye snø på treningsfeltet. Men vi må forberede oss til søndag, ved å gjøre ting skikkelig. Om vi ser snø på banen, så får vi bare prøve å spille i den.