Inter begynner spillet om Mascherano

Sportsdirektøren til Inter antyder at det nå er opp til klubbene om å bli enige om pris for Javier Mascherano, og om hvor mye Rafael Benitez ønsker ham.

Via sin agent har ikke Javier Mascherano lagt skjul på at han gjerne reiser til Milano for å spille for den regjerende mester i Italia og Europa. De blå og sorte synes klare favoritter til å sikre seg Liverpools midtbaneanker, så sant man kan tilby Liverpool en akseptabel pris.

- Hva jeg kan si er at han er en stor spiller, sier sportsdirektør i Inter, Marco Branca. – Det er gode spillere som vi kan hente og andre som ikke kan bli hentet, det vil avhenge av hva som blir forlangt av klubbene, fortsetter Branca med klar hentyding om at det nå først og fremst dreier seg om en drakamp med de røde fra Anfield angående overgangssum.

- Mascherano og Cambiasso sammen? Fra et faglig synspunkt, det svaret må treneren gi. En ny finte fra sportsdirektøren, om at man kanskje ikke har så veldig behov for Mascherano. Eller rettere sagt at man ikke har behov for å betale veldig mye for argentineren.

- Hva synes Benitez om det? Jeg har ikke spurt ham…

Landsmannen til Javier Mascherano, den legendariske kapteinen Javier Zanetti, vet imidlertid hva han synes.

- Mascherano? Han er en stor spiller, som vinner mange baller, Han ville passe inn i Inter.