Inter benekter kontakt

Inter-sjef Marco Branca avviser at han har hatt samtaler med Benítez. Daily Mail tror at partene skal treffes på onsdag. Benítez venter på et tredje møte med Liverpools formann Martin Broughton.

Rafael Benítez fremtid er fortsatt uavklart. Liverpools manager venter på et tredje møte med formann Martin Broughton for å diskutere blant annet sommerens transferbudsjett. Interessen fra Juventus er nå over etter at Serie A-klubben har rettet fokus mot Luigi del Neri som gikk av som Sampdoria-trener på mandag. Også AC Milan og Inter sonderer terrenget etter ny trener.

Ifølge Liverpool Daily Post kommer AC Milan sannsynligvis til å henvende seg først til tidligere spiller Frank Rijkaard, mens Rafael Benítez trolig ikke vil følge i fotsporene til Jose Mourinho som forventes å forlate Inter til fordel for Real Madrid.

Guillem Balague skrev i går at Inter allerede hadde kontaktet Rafael Benítez. Inter-sjef Marco Branca tilbakeviser at så er tilfelle.
- Jeg har aldri kontaktet Benítez. Mourinho er fortsatt vår trener, uttaler Branca til Sky Italia.

Tabloidavisen Daily Mail nevner at Rafael Benítez har reist hjem til Madrid, og at han ifølge kilder i Italia vil møte Marco Branca på onsdag.