Inter dropper Mascherano

Massimo Moratti forteller at Javier Mascherano blir for dyr, og at det er veldig lite sannsynlig at han blir med Rafa Benítez på flyttelasset til Milano? Gikk du glipp av The Final Word med Rafa? Her er linken til hele intervjuet.

Javier Mascherano har blitt kraftig linket til Inter etter at Rafa Benítez ble klubbens nye manager. Troverdige journalister har hevdet at Mascherano vil følge Benítez uansett hvor spanjolen fikk sin neste jobb, og det kom frem at spilleren selv har begynt å lære seg italiensk under VM i Sør-Afrika. Inters mektige eier Massimo Moratti tror ikke det blir noe av en slik handel.

DEBATT: Javier Mascherano

- Mascherano er god, men det er lite sannsynlig at han vil komme. Han koster for mye, og det er ikke sikkert Liverpool vil selge han, sier Moratti til Rai.

Inter ser heller mot rival Juventus, og ser ut til å ha fattet interesse i midtbanespilleren Felipe Melo, som ble omtalt som sesongens flopp i Juventus etter €18,5 millionersovergangen fra Fiorentina i fjor sommer.

- Felipe Melo? Det er en interessant idé som vi jobber med. Vi ønsker en god start, og at vi kan vinne alt neste sesong. Benítez er annerledes fra andre. Han er flink og hardtarbeidende, avsluttet Moratti.

Barcelona blir stadig linket med Mascherano, og er nå favoritt til å sikre seg den argentinske landslagskapteinen, som enda ikke har underskrevet ny kontrakt med Liverpool FC.

The Final Word med Rafa
I går sendte Radio City ett timelangt intervju med Rafa Benítez. Et åpenhjertlig intervju gjort nå etter at manageren ble ferdig i Liverpool og tok jobben i Inter. Dersom du vil høre intervjuet, er det mulig på denne linken.