Jobber for å beholde stjernene

Roy Hodgson jobber hardt for å beholde viktige og skuffede spillere. Manageren er overrasket over alle overgangsryktene så langt i sommer. Klubben har blitt linket til spillere han ikke en gang har hørt om!

Nøkkelspillere som Steven Gerrard, Fernando Torres og Javier Mascherano har blitt linket kraftig bort fra klubben allerede i månedsvis, og Roy Hodgson innrømmer at klubben jobber hardt for at disse spillerne skal forbli i klubben.

- Vi jobber veldig hardt for å sikre at enkelte spillere vi har her i klubben og må omtale som 'gode spillere' fortsatt skal være hos oss neste sesong. Styret jobber veldig hardt på det området. Noen spillere er skuffet etter det som skjedde forrige sesong, og vi ønsker å gi dem troen tilbake, sier Hodgson til SkySports.

Roy Hodgson har tenkt å forsterke stallen i sommer, og så langt har man blitt linket til alt mulig av spillere. Manageren håper supporterne tar alle overgangsryktene med en klype salt.

- Vi tenker å forsterke stallen, men jeg foretrekker å ikke prate eller si noe før vi har noe konkret å formidle. Vi blir linket til utrolig mange spillere, og jeg synes det er utrolig når vi blir linket til spillere jeg ikke en gang har hørt om! Jeg har troen på at supporterne tar de ryktene de leser med en klype salt, og venter på offisielle meldinger, avslutter Hodgson.