Johnson aktuell mot Wigan

Rafa bekrefter at Glen Johnson kan bli tatt med i troppen mot Wigan. Ingen skadet under landskamper, bare Martin Skrtel og Fabio Aurelio definitivt ute.

- Vi har ikke så mange problemer, fortalte Liverpools manager på dagens pressekonferanse vedrørende skadesituasjonen hos de røde.

- Vi har Skrtel og Aurelio som allerede er skadet. De som kom tilbake fra landskamper er alle i orden, fortsatte Benitez uten å kommentere Daniel Agger som meldte forfall til Danmarks kamp mot Østerrike.

- Johnson har trent sammen med laget, slik at vi vil ta en senere avgjørelse hvorvidt han blir tatt med i troppen.

- Skrtel må bruke tiden, men vil være ute i minst fire eller fem uker, sier Benitez om Martin Skrtel som tidligere har fått en diagnose på åtte uker ute med sitt brudd i foten. - Når det gjelder Fabio kan det dreie seg om to eller tre uker.

- Nei, egentlig ikke, var svaret på om Fernando Torres nå var i kampform. - For en uke siden var han ikke helt klar, slik at det kan ikke skje et mirakel på kun en uke.

- Han må fortsette å arbeide og driver på med styrketrening i tillegg. Han vil behøve tid, men vil bli bedre for hver uke. Han er i fremgang, men det er et spørsmål om kamptrening. Noen ganger dreier det seg ikke bare om det fysiske - hvis du kan spille, hvis du er i riktig posisjon og kan score, det kan forandre på alt. Dette er også mentalt, ikke bare fysisk.