Jovanovic bekrefter at han blir rød

Milan Jovanovic går nå selv ut i belgisk presse og bekrefter at han har skrevet under en pre-kontrakt med Liverpool. Partene har blitt enige om en treårskontrakt, med opsjon på en fjerde sesong.

Milan Jovanovic hevder at han har blitt enig med Liverpool om en pre-kontrakt som gjør at han blir Liverpool-spiller fra sommeren av. 28-åringen er som kjent Bosman-spiller etter denne sesongen, og går dermed vederlagsfritt til Anfield-klubben når kontrakten med Standard Liege utløper.

Jovanovics agent meldte allerede i går kveld at partene hadde blitt enige om en avtale, og nå synes det som om det kun er den medisinske testen som kan velte en overgang for spissen.

- Vi har blitt enige om en kontraktslengde på tre år, med en opsjon på enda en sesong, forteller Jovanovic selv til den belgiske avisen Sporza.

- Jeg må gjennom en medisinsk test før alt er formelt i orden, men det burde ikke være noe problem. Jeg har ingen fysiske problemer, og føler meg i meget god form, legger han til.

- Jeg valgte å skrive under for Liverpool fordi de er en av de største klubbene som finnes i Europa. De er definitivt blant de ti største klubbene.

- Jeg er henrykt over at avtalen er i boks. Nå kan jeg fokusere på Standard Liege igjen. Jeg ønsker å forlate klubben på en god måte.

Jovanovic skal ha takket nei til Valencia for å komme til Liverpool.

Standard Liege skal for øvrig ha bekreftet overfor BBC Sport at Jovanovic forlater klubben til fordel for Liverpool på free transfer til sommeren.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.