Jovanovic ber supporterne om unnskyldning

Roy Hodgson har allerede vært ute og bedt supporterne om unnskyldning etter den pinlige ligacup-exiten mot Northampton i går kveld. Nå gjør Milan Jovanovic det samme. Serberen beskriver tapet som «en katastrofe».

Jovanovic gjorde sitt første mål for Liverpool da han oppskriftsmessig ga de røde ledelsen før det hadde gått ti minutter. Men dette faktum synes han ikke det er grunn til å glede seg over etter å ha røket ut av turneringen på straffespark-konkurranse.

- Dette er katastrofe. Jeg er så utrolig skuffet. Hva kan jeg si? Det ble en vanskelig kveld både for meg og de andre spillerne. Selvsagt synes vi synd på fansen, sier Jovanovic til Liverpool Echo.

- Vi vet dette ikke er det ordentlige Liverpool. Det var veldig dårlig. Jeg er overrasket over den svake prestasjonen. Jeg har ikke mye erfaring fra engelsk fotball ennå, men jeg forventet ikke dette, legger han til.

- Northampton spilte en virkelig god kamp. Vi spilte en dårlig kamp. Vi begynte bra, men etter det aner jeg ikke hvorfor vi mistet ballen så mye og hvorfor vi ikke klarte å holde på den.

- Vi stilte med mange unge spillere, og noen ganger trenger du erfaring. Vi prøvde å løpe mye, men mistet formasjonen og klarte ikke å skape noe spesielt i angrep.

- Slik er fotballen. Jeg er utrolig skuffet. Det er vi alle. Vi beklager resultatet, men må bare komme oss videre.

Liverpool står nå foran en viktig hjemmekamp i Premier League, mot Sunderland på lørdag.

- Alle kamper fremover er viktige. Vi står med fem poeng etter fem kamper. Det er ikke godt nok. Vi har spilt fem vanskelige kamper. Nå må vi bestå den vanskelige testen mot Sunderland, og kanskje klarer vi å hente en del poeng på de neste 3-4 kampene. Vi må bare holde sammen, avslutter Jovanovic.