Jovanovic fornøyd med 14

Milan Jovanovic sier at det var uproblematisk å bytte trøyenummer hos Liverpool, og han ser nå fram til å begynne sin røde karriere for alvor denne uka med spill i Europa.

Liverpools nye serber fikk først nr.10, men måtte så bytte til nr.14 etter at Joe Cole ville ha sitt gamle nummer i hvitt på rødt. Det plager imidlertid ikke den 29-årige nyervervelsen, som ser fram til å debutere i en offisiell kamp mot Rabotnicki denne uka.

- Det å måtte bytte trøyenummer gjorde meg ikke noe, sier Jovanovic til Liverpool Echo. - Nr. 14 er mitt favorittnummer og det som jeg bruker på landslaget. Jeg har en god følelse over å benytte det samme nummeret og håper at det vil gi meg mye suksess.

- Jeg er skuffet over at vi tapte kampen og det kunne ha vært bedre, sier venstrevingen/spissen etter 0-1 mot Kaislerslautern på lørdag, da han kunne benytte den røde trøya for første gang.

- De scoret etter at vi hadde gjort en feil, og hvis vi hadde greid å få et mål ville det ha hjulpet på vår selvtillit. Det er ikke lett å spille din første kamp etter et VM, men jeg prøver bare å gjøre mitt beste enten det er kamper eller trening.

- Jeg vil være klar til å spille i Europa, sier Milan foran torsdagens kamp. – Jeg ser virkelig fram til det. Alle fotballspillere må være stolte over å gå til en klubb som Liverpool. Nå må jeg bruke hvert minutt og hver sjanse jeg får på å vise Liverpool at jeg fortjener å være her.

- Min familie vil snart komme hit. Jeg har kone og to gutter, Lazar som er tre og Dusan som er to år. Vi må finne oss et hus og jeg det vil virkelig hjelpe å ha dem her. Når det er sagt har alle her sørget for at jeg føler meg velkommen.

- Det er en god atmosfære i klubben, og jeg er takknemlig for at alle har gjort at jeg har følt meg slik hjemme. Trenere, spillere, alle har vært glimrende.

- Når jeg får trent mer og blir i bedre form, da har jeg tro på at jeg kan hjelpe laget. Jeg har aldri tvilt på meg selv. Det viktigste nå er imidlertid å tilpasse meg laget her.