Jovanovic håper på mer spilletid

Milan Jovanovic håper å få spille flere kamper fremover etter scoringen mot Steaua, men innrømmer at han vil være tålmodig. Laget spilte ikke så bra, men målsettingen ble nådd. Lacatus misfornøyd med utttellingen.

Milan Jovanovic sendte Liverpool i ledelsen med en flott heading, men Steaua Bucuresti kom tilbake til 1-1. Uavgjort var likevel nok til at Liverpool sikret 1.plassen i gruppe K. Serberen har fått begrenset med spilletid i Liverpool etter overgangen fra Standard Liege, men håper på flere opptredener i tiden fremover.
- Jeg var meget fornøyd med målet, og det var veldig viktig for oss, uttaler Milan Jovanovic til Liverpool Echo.

- Jeg var meget glad for å få sjansen til å spille. Jeg håper virkelig å få spille flere kamper nå.

- Det er vanskelig å snakke om ikke å spille, men faktum er at jeg har en treårskontrakt her. Vi får se hva som skjer. Jeg er tålmodig.

Rumenernes utligning kom på en svak heading som Pepe Reina slapp inn mellom beina.
- Vi spilte ikke så bra, men vi fikk resultatet vi trengte, og det er alt som betyr noe. Jeg synes uavgjort var rettferdig. Det var en meget vanskelig kamp for oss. Avansement sto på spill, og vi har nådd målet vårt.

Lacatus misfornøyd med uttellingen
Steaua-trener Marius Lacatus, som erstattet Ilie Dumitrescu ti dager etter 1-4-tapet på Anfield i september, hadde følgende å si etter kampslutt.
- Vi skapte noen sjanser og vi kunne ha scoret mer. Jeg gratulerer Liverpool, og jeg håper vi kan slå følge med Liverpool til neste runde.