Jovanovic klar for å bli rød

Milan Jovanovic avfeier at han har noen betenkeligheter med å fortsette karrieren i Liverpool etter at merseysiderne nylig hadde sin svakeste ligasesong på elleve år. Jovanovic i Serbias bruttotropp.

Eiersituasjonen på Anfield er fortsatt uavklart og Rafael Benítez har ennå ikke fått fremlagt overgangsbudsjettet for neste sesong. Milan Jovanovic vil imidlertid fullføre overgangen til Liverpool som planlagt når hans kontrakt med Standard Liege utløper i slutten av neste måned.
- De har kanskje hatt en svak sesong, men Liverpool er fortsatt Liverpool, uttaler Milan Jovanovic. 

- Alt har vært helt normalt med Liverpool. Jeg har signert kontrakten, men det var den enkle del av jobben. Nå kommer den harde, det å få en plass på laget.

- Det kommer til å bli mange kamper, og alle vil få en sjanse til spille. Jeg ser virkelig dette som plassen hvor jeg ønsker å være. Jeg ser på det å spille på Anfield som en utrolig inspirasjon for meg.

- Sagaen rundt min overgang har tatt lang tid, og det har blitt snakket om den praktisk talt i alle overgangsvinduene. Men til slutt ønsket jeg å bli ut kontrakten min med Standard.

Milan Jovanovic er i Serbias bruttotropp på 24 spillere til VM i Sør-Afrika.