Jovanovic nærmer seg

En avtale som bringer Milan Jovanovic til Liverpool kan bli sluttført med det aller første. Ingen store røde kjøp for spillere er blitt solgt. Troppen reiser til Sveits 14.juli.

Ifølge Liverpool Echo kan LFC i løpet av kort tid komme til å kunngjøre at den 29-årige serberen er klar for spill på Anfield. Det ryktes at spilleren som kan både spille på venstrekanten og som spiss, nå er på Merseyside for å sluttføre de siste detaljer i Bosman-avtalen.

Echo tror for øvrig at Roy Hodgson ikke vil få mulighet til å bruke særlig med penger på nye spillere før midler er garantert gjennom salg. Den siste som er blitt linket bort fra klubben er Emiliano Insua, som Fiorentina skal ha vist interesse for. Italienerne skal være villige til å betale £3.5M, mens Liverpool vil ønske nærmere £5M for venstrebacken. Det antydes at Maynor Figueroa, Honduras og Wigan, kan være blinket ut som erstatter for argentineren.

Et annet problem som Hodgson har er at Liverpool skal ut i offisiell kamp allerede 29.juli i Europa League. De røde hadde flere spillere enn noen andre fra Premier League i VM, 13 hvis en inkluderer Jovanovic, og flere av disse vil ventelig ikke være aktuelle for spill inntil nærmere ligastart. Manageren vil derfor få bruk for alle tilgjengelige seniorspillere til kvalifiseringsrunden.

Liverpool reiser på sin tradisjonelle treningsleir til Sveits 14. juli, og man spiller den første treningskampen mot Al-Hilal fra Saudi Arabia lørdag 17.juli.