Juniorkamp utsatt

Stoke City melder at U18-kampen mellom Liverpool og Stoke i morgen er utsatt. Reservene passert av Manchester City i Premier Reserve League North. Billettinfo Unirea Urziceni borte.

Juniorlagets bortemøte med Stoke var omberammet til i morgen. Nå melder Stoke at kampen er utsatt. Årsaken skal være en kampkollisjon. Ny spilledato er foreløpig ikke bestemt.

Rodolfo Borrells mannskap har hatt en skuffende sesong så langt. De ligger helt sist i sin avdeling i Premier Academy League, og har også flere kamper spilt en motstanderlagene.

Reservene passert av City
Reservelagets kamp mot Wigan på torsdag ble utsatt på grunn av frossen bane på Prenton Park. Manchester City benyttet anledningen til å passere de røde på tabellen etter en 2-0-seier mot Bolton. Liverpool ligger nå på 3.plass i Premier Reserve League North med 22 poeng på ni kamper. Manchester United topper med 24 poeng på ti kamper. Deretter følger City med 23 poeng på elleve kamper. Liverpool gjester Burnley på tirsdag.

Billettinfo Unirea borte
Liverpool FC har mottatt 2000 billetter til returoppgjøret i 1/16-finalen av UEFA Europa League mot Unirea Urziceni på Steaua stadion i Bucuresti torsdag 25.februar klokken 19.00 norsk tid. Billettene koster £7,50. Mer info på Liverpoolfc.tv.